Weboldal készítés Tárhely, webtárhely Keresőoptimalizálás, linkmarketing  

Kezdőlap

 

Látogatottság növelés
Keresőoptimalizálás, linkmarketing

Weboldal készítés  |  Látogatottság növelés  |  Referencia
 

Látogatottság növelés


Notice: Undefined variable: urlap in /home/alfawebh/public_html/weboldal-keszites/latogatottsag.htm on line 5

A weboldal elkészítése csak egy részfázisa a teljes folyamatnak. Mindig arra törekszünk, hogy egy weboldal ne csak "legyen", hanem valódi látogatókat, megrendelőket hozzon. Ennek az érdekében vezettük be kiegészítő szolgáltatásainkat, melyeket mind új weboldal esetében, mind már működő weboldalak esetében eredményesen alkalmazunk.

Ha szeretne egy kicsit többet megtudni a weboldalak népszerűsítéséről ajánljuk figyelmébe alábbi írásainkat:
Linkmarketing
Weboldal optimalizálás
Kereső optimalizálás

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz! Az itt felsorolt tevékenységekről árajánlatot és egyéb információt az oldal alján kérhet. Várjuk megkeresését!

Link marketing

Az adott weboldalra mutató szöveges hivatkozás (link) elhelyezése külső, mások által szerkesztett weboldalra.

A linkmarketing hatásai:

Elsődleges hatás: Elsődlegesen a linkmarketing jóvoltából közvetlenül a linkelő oldalakról érkezik látogató. A látogatók száma függ a linkelő weboldal látogatottságától, az oldalon elhelyezett linkek számától valamint a link elhelyezkedésétől az oldalon belül. Az esetek nagy többségében ezeket a tényezőket nem tudjuk befolyásolni.

Másodlagos hatás: Az internet legnagyobb keresője a Goggle dolgozott ki egy jól használható elvet mely leegyszerűsítve azt fogalmazza meg, hogy egy oldal annál értékesebb minél több a külsőleg rámutató linkek száma. Természetesen ez egy nagyon erős leegyszerűsítés, de az alapelv annyira jól sikerült, hogy manapság szinte az összes kereső ilyen elvek alapján rangsorolja az oldalakat a találati listán. Tehát a linkmarketing amellett, hogy közvetlenül hoz látogatókat az oldalra, a keresőkben elért helyezést is javítja, így téve szert több látogatóra.

Előnyei:
- Egyszeri befektetéssel hosszú távra szól.
- a külső oldalak kapcsolódnak az Ön weboldalának tartalmához, cégének tevékenységéhez így potenciális látogatókat hoz Önnek.

A megrendelés menete:

Jelentkezés után ingyenesen felmérjük az Ön weboldalában rejlő kihasználatlan lehetőségeket és ajánlatot teszünk, mely tartalmazza, hogy maximum hány linket tudunk elhelyezni, illetve mennyit tartunk szükségesnek.

Ajánlatunkban szereplő szám csak egy irányadás. Ha Ön nem kíván ennyi pénzt rákölteni weboldalára nyugodtan csökkentheti a maximális limitet bár ez befolyásolja a projekt sikerességét.

A munka végeztével összeszámoljuk a sikeres linkeket és ha ez túllépte az Ön által meghatározott maximális limitet akkor sem nem kell többet fizetnie, csak amennyit rendelt. Ha kevesebb kinket szereznünk természetesen nem kell kifizetnie az összeset, csak annyit amennyit sikeresen regisztráltunk.

A linképítés menete:

A megfelelő minőségű és mennyiségű linkek kiépítése rendkívül sok időt emészt fel. A feladat elkezdése után két hónapig folyik a munka és valódi hatása csak a befejezés után hónapokkal várható. A projektről hetente-kéthetente emailban tájékoztatjuk Önt. Ha lejárt a 2 hónap összesítünk és csak ez után kerül sor a fizetésre. A regisztrált linkekről részletes kimutatást készítünk.

Általános tudnivalók:

- Cégünk csak a hazai illetve a Magyar nyelven elérhető weboldalakra specializálódott. (ezen kívül vállalunk idegen nyelven is -főleg angol- egyéni elbírálással)

- Nem tudunk garantálni adott pozíciót a keresőkben, de vállaljuk, hogy az általunk megadott szavakra előrébb fog elhelyezkedni mint a linkmarketing előtt, valamint, hogy a látogatók száma emelkedni fog.

- A linkmarketing hatása nagyban függ az adott weboldal optimalizáltságától. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy amennyiben nem mi készítettük az oldalt, nem tudunk felelősséget vállalni a projekt sikerességért.

 

Weboldal optimalizálás:

Letöltési idő: A felhasználók átlagosan 3-5 másodpercet várnak a weboldal betöltésére. A gyorsabb letöltés érdekében optimalizáljuk az oldal méretét, valamint a vezérlő programkódokat.

Szabványosság és böngészőfüggetnenség: Az internetezők sokféle böngészőt (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera) használnak és mindegyik esetében vannak különbségek. Ahhoz pedig, hogy minden felhasználó ugyanúgy láthassa oldalát, a weboldalt böngésző függetlenné és szabványossá kell tenni.

Kereső optimalizálás

A kereső optimalizálással azt érjük el, hogy a keresők számára megkönnyítjük az információk begyűjtését, egyben megmondjuk neki azt is, hogy oldalunk milyen témába tartozik, milyen látogatókat várunk oldalunkra és, hogy milyen szavakra rákeresve legyünk előrébb a keresőben.

 

 

Ügyfélszolgálat

Tel: 30/331-2831

Készséggel állunk rendelkezésére!

Web100 tárhely

1 GB tárhely
1 db .hu domain reg.
5 db email cím.
PHP, MySql

15.000 Ft +Áfa / év
Tárhely >>>

Oldaltérkép

Kezdőlap
   Weboldal készítés
      Weboldal készítés
      Linkmarketing
      Keresőoptimalizálás
      Referencia
   Tárhely
      Tárhely, webtárhely
      Domain regisztráció
 

 

AlfaWeb.hu
Puskás és Tsa. Bt.
2119. Pécel, Szent Imre krt 9/A